Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!

Wij houden je op de hoogte!

Naast het informeren over onze diensten en het delen van ons aanbod, delen we graag relevante informatie, inzichten, feiten en inspiratie over de woningmarkt met jou. Door middel van onze blogs en nieuwsupdates mis jij helemaal niets meer over de ontwikkelingen rondom wonen, verhuizen, financieren en verduurzamen!

Mocht je een vraag hebben over één van deze onderwerpen, laat het ons dan weten!

Blog Maarten Tuiten Geschreven door Maarten Tuiten

Jouw (t)huis onder de Spaanse zon

Voor veel Nederlanders is het een droom: een eigen woning of appartement aan de Costa del Sol. Toch is daadwerkelijk overgaan tot het kopen van een woning in Spanje een grote stap. Of je nu zelf in de woning wilt verblijven of wilt investeren in vastgoed, het gaat gepaard met vragen en bepaalde zorgen. Logisch, want de Spaanse woningmarkt steekt anders in elkaar dan de Nederlandse woningmarkt. Gelukkig staan wij klaar om je op unieke wijze te begeleiden!

Blog Koen Lenderink Geschreven door Koen Lenderink

De optimale verkooppresentatie

Een huis kun je op verschillende manieren te koop aan bieden, met diverse mogelijkheden in presentatie. Zie de verkooppresentatie als een investering; een goede verdiend zich snel genoeg terug! Maak daarom gebruik van de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, zo bereik je de meeste mensen en vind je de beste koper voor jou. Een sterke presentatie van jouw huis maakt het verschil voor het uiteindelijke verkoopresultaat!

Blog Maarten Tuiten Geschreven door Maarten Tuiten

Verduurzamen van je huis? Ik deel graag mijn ervaring!

Verduurzaming is en blijft een hot topic. Vorig jaar kreeg dit onderwerp, mede door de energiecrisis, een enorme boost. Ondanks de inmiddels weer wat lagere energietarieven, blijft de noodzaak aanwezig om de Nederlandse woningvoorraad te verduurzamen. Lees in deze blog hoe ik hieraan heb bijgedragen!

Blog Maarten Tuiten Geschreven door Maarten Tuiten

Investeren in je huis voordat je het verkoopt? Het kan lonen!

Ben jij van plan om je huis te verkopen? Overweeg dan eens om (kleine) investeringen te doen om net dat beetje extra te creëren waardoor de verkoop van jouw huis nog mooier kan worden!

Blog Steven Elst Geschreven door Steven Elst

Wat doe ik eerst: kopen of verkopen?

Is het nu slimmer om eerst je eigen woning te verkopen of toch eerst te kopen? Wat is de verstandigste keuze? We praten je bij!

Blog Maarten Tuiten Geschreven door Maarten Tuiten

Huis verkopen in de winter of nog wachten?

De winter lijkt niet het meest ideale seizoen om je huis te verkopen. Is het verstandig om te wachten tot het lente is? Wij praten jou hier graag over bij!

Blog Koen Lenderink Geschreven door Koen Lenderink

Zo maak jij je woning duurzaam (en bespaar je een hoop geld)

Het verduurzamen van je woning is niet alleen goed voor het milieu, maar kan op de lange termijn ook kostenbesparend zijn. Hier zijn enkele manieren o...

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?
Vraag het ons!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet