Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!

Kopen Zonder Zorgen:
Een initiatief van Elst&co Makelaars en Adfise!

We horen en ervaren het met regelmaat: tijdens een biedingsprocedure krijg je jouw droomwoning niet gegund omdat er een andere partij was die geen voorbehoud hanteerde, een betere en meer “veilige” keuze voor de verkoper. Niets is zo frustrerend als een goede bieding doen, maar misgrijpen omdat je graag zeker weet dat je een hypotheek krijgt.

Loop jij in de zoektocht naar een huis ook weleens tegen het “bezwaar” aan van een financieringsvoorbehoud? Maak dan nu kennis met ons vernieuwende en doorslaggevende concept: Kopen Zonder Zorgen!

Jouw voordelen?

  • De kennis en ervaring van een makelaar aan jouw zijde
  • Veilig bieden zonder financieringsvoorbehoud
  • Geen risico op 10% boete bij ontbinden van de koop
  • Wordt een betere koper en vergroot je kans op succes

Niet langer wachten en ons inschakelen als aankoopmakelaar?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak!

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1: Een goede voorbereiding

Samen met ons maak je een sterk profiel om te bepalen wat je zoekt in jouw nieuwe woning. We maken een overzicht van aanbod dat goed bij je past en kunnen, indien wenselijk, direct afspraken voor bezichtigingen gaan plannen.

Tegelijkertijd krijg je van onze partner Adfise een uitgebreid kennismakingsgesprek. Martin neemt uitgebreid de tijd om jouw financiële mogelijkheden inzichtelijk te maken en samen met jou te bepalen tot hoever je zou moeten gaan in de zoektocht. Hierbij wordt “Kopen Zonder Zorgen” natuurlijk ook inhoudelijk verder toegelicht.

Stap 2: De zoektocht naar jouw nieuwe huis

Doordat wij samen met jou op zoek gaan naar passend aanbod en de leukste woningen gezamenlijk bekijken, weet je zeker dat je geen belangrijke informatie over het hoofd ziet. Op juridisch en bouwkundig gebied staan wij naast je en natuurlijk beoordelen wij de woning om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven over een eventuele bieding; ook dat is Kopen Zonder Zorgen!

Stap 3: Kopen Zonder Zorgen

Als we voor de perfecte woning willen overgaan tot een bieding, weet je één ding zeker: je kunt met een gerust hart bieden zonder financieringsvoorbehoud. Doordat je van Martin een “Kopen Zonder Zorgen” certificaat ontvangt weet de verkoper van de woning dat jij goed bent voor je bieding; jouw financieringsaanvraag is slechts nog formaliteit. Ander groot voordeel is dat je hiermee mogelijk met een scherpere bieding kunt kopen, omdat je de verkoper zekerheid biedt. Jouw kans op aankoopsucces wordt hierdoor vergroot: door toepassing van dit concept wordt gemiddeld binnen 2 procedures aangekocht!

Dit concept is een initiatief van Elst&co en Adfise. “Kopen Zonder Zorgen” kan daarom alleen door een intensieve samenwerking aan te gaan met ons beide: door middel van korte lijnen en een actieve begeleiding zetten wij jouw zoektocht snel om in een aankoop, en dat tegen een scherp combinatietarief!

Meer informatie over Kopen Zonder Zorgen en onze samenwerking met Adfise?

Neem dan contact met ons op, of...
Benieuwd naar de waarde van jouw huis?
Vraag het ons!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet