Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!

Over Elst&co

Maak kennis met Elst&co! Een team van vier professionals, allen al jaren actief in de makelaardij. Met drie NVM-Makelaars/woningtaxateurs en een zeer ervaren binnendienstmedewerker hebben we alle kennis in huis om jou te helpen met de aankoop en/of verkoop van een woning en alles wat hierbij hoort. We zijn al jaren samen en daardoor uitstekend op elkaar ingespeeld.

Met gepaste trots mogen we zeggen dat we in 2022 de grootste makelaar in Hengelo waren, door de meeste huizen te verkopen en zeer actief te zijn geweest in aankoopbegeleiding. Dit hebben we te danken aan het vertrouwen van vele opdrachtgevers, die we stuk voor stuk hebben gevraagd om onze dienstverlening te beoordelen. Met een gemiddelde beoordeling ruim boven de 9 voor verkoop en aankoop kunnen we stellen dat onze persoonlijke aandacht, laagdrempelige maar professionele werkwijze en bovenal onze resultaten worden gewaardeerd door onze opdrachtgevers!

Ons werk draait om woningen, maar minstens net zo belangrijk zijn de mensen waarmee we werken. Wil jij stappen zetten op de woningmarkt? Nodig ons dan uit of kom eens bij ons op kantoor voor een kop koffie; ervaar waarom de mensen achter Elst&co jou zouden moeten bijstaan!

Maak kennis met ons

Heb je een vraag?
Benieuwd naar de waarde van jouw huis?
Vraag het ons!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet