Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!

Nieuwbouw

De verkoop van nieuwbouwprojecten vraagt om een specifieke aanpak. Wij zijn de verbindende factor tussen de ontwikkelaar en/of aannemer en de kopers.

Nieuwbouw verkopen met Elst&co Makelaars betekent:

  • Jarenlange ervaring in advies en bemiddeling bij nieuwbouwprojecten in Hengelo (OV) en omgeving;
  • Een prachtige trackrecord met succesvolle verkoopprocessen en samenwerkingen met projectontwikkelaars;
  • Kennis van en ervaring met contracten van Woningborg, SWK en Bouwgarant;
  • Betrokkenheid van A tot Z;
  • Een professioneel, enthousiast, nuchter en integer team;
  • Wij kennen de markt, de mensen en hun wensen.

Hieronder zie je bij welke nieuwbouwprojecten we de laatste jaren betrokken waren. Daaronder lees je meer over onze werkwijze!

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Dit is hoe wij jou als projectontwikkelaar of ontwikkelende aannemer ondersteunen

Ben jij een projectontwikkelaar of ontwikkelende bouwer? Lees direct wat we voor jouw project kunnen betekenen!

Verkoop van nieuwbouw is een vak apart. Niet alleen doordat processen langer duren dan in de bestaande woningmarkt, maar ook door de rol van de makelaar die het project van A tot Z begeleid. Dit geldt zowel voor jou als ontwikkelaar of aannemer, als voor de kopers. Wij weten als geen ander de verbindende schakel te zijn, zonder uit het oog te verliezen welke belangen we behartigen.

Al jarenlang adviseren en bemiddelen wij bij nieuwbouwprojecten. Door onze specifieke kennis van nieuwbouwprojecten en van locaties/ontwikkelingen in het bijzonder, voelen wij als geen ander aan wat de behoefte is in de markt. Met de kennis en ervaring van tientallen projecten en een duidelijke visie op nieuwbouw, helpen wij jou als vastgoedprofessional bij een succesvol project.

Wij vormen, van initiatieffase tot en met de uitvoering, de verbinding tussen ontwikkelaar en aannemer enerzijds en de consument anderzijds.

De duizenden contacten die wij jaarlijks hebben in de altijd bewegende woningmarkt, tezamen met de kennis over nieuwbouwprocessen, zorgen ervoor dat we als geen ander weten waar de markt behoefte aan heeft en wat wel of niet zal aanslaan.

Initiatief

Een eerlijk en onderbouwd advies vormt voor jou als opdrachtgever de basis om juiste afwegingen te maken. Daarom zitten wij het liefst al aan tafel als er nog met potlood wordt geschetst. Door ons al in de initiatieffase te betrekken bij een voorgenomen realisatie, kan je optimaal rekening houden met de vraag vanuit de markt, voor een zo groot mogelijke kans op een succesvol proces.

Voorbereiding project

Bij de voorbereidingsfase breng je de belangrijkste data in kaart, stel je de contractstukken op en bepaal je de marketinguitingen. Op basis van deze input gaan wij aan de slag om de potentiële kopers warm te maken voor het project.

Begeleiding verkoopproces

Tijdens het verkoopproces zijn wij het eerste aanspreekpunt voor jouw klant en stellen wij de koper centraal. Wat zijn de wensen, welke vragen zijn er? Met oprechte aandacht begeleiden wij jouw kopers naar de gewenste woning.

Contractvorming, garanties en continue samenwerking

We adviseren over de contractvorming, zorgen voor de correcte opmaak en verwerking van de contracten. We hebben ervaring met contracten van o.a. Woningborg, SWK en Bouwgarant. De contracten nemen we, zonder uitzondering, volledig door met kopers. Kopers weten precies waar ze aan toe zijn en komen niet voor verrassingen te staan tijdens het bouwproces.

Ook blijven we de marketingstrategie bijstellen voor een optimale zichtbaarheid. Niet te vergeten houden we je continu op de hoogte van ontwikkelingen rondom opties, blijven we communiceren over de voortgang.

Nazorg

We blijven ook graag betrokken tijdens de ontwikkeling en realisatie van het project. Van deelnemen aan (kopers)bijeenkomsten tot aan oplevering. Wij zien het als vanzelfsprekend dat we betrokken zijn tot en met afronding van een ontwikkeling, in de eerste plaats voor jou, maar ook voor kopers.

We weten waar we over praten, en met creativiteit en unieke ideeën leveren we een positieve bijdrage aan verkoopprocessen, elk project weer.

Wil je weten hoe wij een belangrijke rol kunnen vervullen binnen een succesvolle verkoop van jouw ontwikkeling? We nodigen je graag uit voor een kop koffie en een goed gesprek.

Heb je een vraag over deze dienst?
Brainstormen over een gave locatie?
Laat ons meedenken!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet