Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!

Wonen in Spanje

Een woning kopen in Spanje, op de Nederlandse manier

Een nieuwe woning kopen in Nederland is een flinke stap. Daar komt een vertrouwde en ervaren partner als Elst&co Makelaars goed bij van pas, zodat je als koper wordt begeleid en ontzorgd in jouw zoektocht.

Maar als dat al geldt voor een aankoop in eigen land, hoe spannend is dan het zoeken naar een vakantiewoning in, of verhuizen naar, een land als Spanje? Daar komt nog veel meer bij kijken, waarbij de juiste informatie en begeleiding van primair belang zijn.

Wij vertellen je graag op welke unieke wijze wij je hierin kunnen bijstaan!

Twee broers in twee woningmarkten

Steven en Maurice Elst zijn twee broers die toevallig in hetzelfde vak werken en allebei gepassionneerd zijn van mooi wonen.

Samen bieden ze niet alleen de mooiste woningen en levensstijl aan de Costa del Sol, maar ook een nuchtere Twentse manier van werken waarbij vertrouwen en nadruk op het duidelijk informeren en persoonlijk begeleiden van hun klanten centraal staan.

Steven heeft als makelaar in Twente zo’n 25 jaar ervaring en kent de woningmarkt als geen ander. Met alle collega’s, waaronder makelaars Koen en Maarten, vormt Elst&co Makelaars een sterk team met enorm gevoel voor de mens, de markt en het leggen van de juiste link.

Oorspronkelijk afkomstig uit Hengelo, werkt Maurice al ruim 25 jaar in het buitenland, waar hij een expert is geworden in de vastgoedmarkten van onder andere Portugal, Zwitserland en de Costa del Sol. Zijn expertise heeft hij opgebouwd als verkoopdirecteur van grote ontwikkelaars zoals Vale do Lobo Golf & Beach Resort in de Algarve en Sotogrande S.A. in Spanje, en als managing partner van succesvolle makelaarskantoren in Portugal, Zwitserland en Spanje. Maurice is tevens lid van een aantal belangrijke international makelaarsnetwerken alsmede lid van de Advisory Board van het international netwerk “Leading Estates of the World.”

Voor Nederlandse kopers aan de Costa del Sol

Waarom zou je je blootstellen aan de eventuele frustraties en teleurstellingen die gepaard kunnen gaan met een sprong in het duister? Kopen in Spanje kan heel simpel en soepel zijn, vooral als je met de juiste mensen werkt die je manier van doen en denken delen.

Wij helpen je een goed overzicht te krijgen van de markt, prijzen, gebieden en uiteraard de beste woningen die daarin te vinden zijn. Daarbij verschaffen we transparante informatie en persoonlijk advies die je helpen om de veelheid aan materiaal te doorgronden en de beste keuzes te maken.

Met andere woorden, je wordt in Spanje door Maurice begeleid zoals je dat in Nederland gewend bent bij Steven – ook gebruikmakend van een waardevol netwerk van contacten en adviseurs zoals advocaten, fiscalisten, specialisten in verhuur en beheer, financiering, inrichting en meer.

Je kunt nu via je vertrouwde Nederlandse makelaar kopen aan de Spaanse kust. Maak kennis per telefoon, een videogesprek of persoonlijk op kantoor in Hengelo op afspraak. Wij luisteren graag naar je woonwensen.

"Onze dienstverlening is kosteloos voor u als koper!"

Wat bespreken wij in een kennismakingsgesprek?

Allereerst geven we je graag een korte uitleg over wie wij zijn en wat we voor je kunnen doen. Vervolgens gaan we in op je woonwensen. Wat is voor jou belangrijk? Hoe stel je je het leven voor aan de Costa del Sol? Hoe ga je de woning gebruiken? Wat voor type woning zoek je?

Verder beantwoorden we vragen aangaande het koopproces voor bestaande woningen en voor nieuwbouwwoningen en bespreken we zaken als mogelijkheden tot financiering, de bijkomende kosten voor de koper en onderhouds- en eigendomskosten voor de eigenaar.

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om alvast samen met jou een eerste blik te werpen op ons uitgebreide aanbod. Wij hebben toegang tot bijna het gehele woningaanbod aan de Costa del Sol. Onze portefeuille van woningen omvat mooie nieuwbouwprojecten alsmede zorgvuldig geselecteerde bestaande woningen die voldoen aan belangrijke kwaliteitscriteria. Wij bieden moderne appartementen, townhouses en prachtige villa’s, met prijzen vanaf ca. € 400.000.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? We vertellen je graag meer!

Laat uw gegevens achter, we nemen spoedig contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanbod

Het woningaanbod is divers en bestaat uit mooie nieuwbouwprojecten alsmede zorgvuldig geselecteerde bestaande woningen die voldoen aan belangrijke kwaliteitscriteria. Van moderne appartementen tot geschakelde villa’s en vrijstaande luxe villa’s in de gebieden van Marbella, Mijas, San Pedro, Benahavis, Casares, Estepona tot en met Sotogrande.

Hieronder tref je per segment een impressie van mogelijkheden. Word je enthousiast en is meer informatie gewenst? Wij zijn je graag van dienst!

Moderne appartementen – vanaf ca. 400.000,- euro

Geschakelde villa’s – vanaf ca. 600.000,- euro

Luxe vrijstaande villa’s – vanaf ca. 1.500.000,- euro

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?
Vraag het ons!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet