Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!
Blog

Partners in nieuwbouw

3 september 2024
Partners in nieuwbouw

Met trots kunnen wij zeggen dat alle woningen van nieuwbouwproject ‘Moeder Teresahof’ zijn verkocht! Dit project in Hengelo was zeer in trek bij senioren die op zoek waren naar een moderne en comfortabele woning. We vinden het een voorrecht dat wij het verkoopproces van deze woningen effectief mochten begeleiden van begin tot eind.

Onze rol in het verkoopproces
Vanaf de allereerste fase van een project, zoals bij ‘Moeder Teresahof’, denken wij mee over de verkoopstrategie. Door al in de initiatieffase betrokken te zijn, zorgen wij ervoor dat het project optimaal aansluit bij de marktvraag. Dit leidt tot betere resultaten en tevreden opdrachtgevers en kopers.

Tijdens de verkoopfase zijn wij het centrale aanspreekpunt voor de kopers. Met persoonlijke aandacht begeleiden we hen door het proces en zorgen we dat ze goed geïnformeerd zijn over de koop van hun nieuwbouwwoning. Dankzij onze uitgebreide ervaring met nieuwbouw contracten en garanties, kunnen kopers rekenen op duidelijkheid en zekerheid.

Verkoop van nieuwbouw vereist een unieke aanpak. Het proces is vaak langduriger en vraagt om nauwkeurige begeleiding van zowel ontwikkelaars als kopers. Bij Elst&co Makelaars fungeren wij als de essentiële schakel tussen deze partijen. Onze ervaring en kennis van de markt in Hengelo en omstreken stelt ons in staat om advies op maat te geven en een optimale strategie te ontwikkelen.

De kracht van Elst&co Makelaars
Bij Elst&co Makelaars hebben we jarenlange ervaring in de verkoop van nieuwbouwprojecten. We begrijpen de markt, kennen de mensen en weten wat kopers zoeken. Ons team staat klaar om zowel ontwikkelaars als kopers te ondersteunen en succesvol door het verkoopproces te leiden.

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning of wil je jouw eigen project succesvol op de markt brengen? Neem contact op met Elst&co Makelaars. Wij bespreken graag hoe we samen jouw nieuwbouwproject tot een succes kunnen maken!

terug naar overzicht
Benieuwd naar de waarde van jouw huis?
Vraag het ons!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet