Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!
Blog

Kopen Zonder Zorgen: De oplossing voor een stressvrije huizenjacht

22 juli 2024
Kopen Zonder Zorgen: De oplossing voor een stressvrije huizenjacht

Bij het kopen van een huis komt er veel op je af. Van het zoeken naar de perfecte woning tot het regelen van de financiering, het kan een uitdagend proces zijn. Gelukkig biedt Elst&co Makelaars in combinatie met Adfise een innovatieve oplossing die zowel kopers als verkopers gemoedsrust biedt: Kopen Zonder Zorgen.

Wat is ‘Kopen Zonder Zorgen’?
Met ‘Kopen Zonder Zorgen’ kun je een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. De financiering wordt namelijk al op voorhand geregeld. Dit kan je bieding aantrekkelijker maken voor verkopers. Mocht het toch niet lukken om de financiering rond te krijgen, dan heb je als vangnet een speciale verzekering die de boete betaalt. Dit biedt zekerheid voor beide partijen en versnelt het verkoopproces aanzienlijk.

Hoe werkt het?
Het proces begint met een vrijblijvende kennismaking met Martin van Adfise, onze specialist in ‘Kopen Zonder Zorgen’. In het gesprek wordt je financiële situatie grondig gescreend om te bepalen of je in aanmerking komt voor deze dienst. Zodra dit is bevestigd, ben je goed voorbereid om snel te handelen tijdens een bezichtiging.

De voordelen op een rijtje:

  1. Sneller handelen
    In een markt waar je geen tijd hebt om drie weken te wachten met een bod uitbrengen, kun je met ‘Kopen Zonder Zorgen’ direct bieden;
  2. Financiële zekerheid
    De hypotheek wordt op voorhand al geregeld. Mocht het toch niet lukken, dan dekt de verzekering de boete;
  3. Hogere slagingskans
    Statistisch gezien koop je met ‘Kopen Zonder Zorgen’ binnen twee biedingsprocedures een huis;
  4. Kostenbesparing
    Verkopers kiezen vaak voor het bod zonder financieringsvoorbehoud omdat dit meer zekerheid biedt dan wekenlang wachten. Hierdoor hoef je niet altijd de hoogste bieder te zijn;
  5. Vertrouwen en gemak
    Martin begeleidt je door het hele proces en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Ook voor verkopers een groot voordeel
Voor verkopers betekent een bod zonder financieringsvoorbehoud minder risico en een sneller verkoopproces. Het biedt hen de zekerheid dat de verkoop daadwerkelijk doorgaat, zonder afhankelijk te zijn van de financiering van de koper.

Maak kennis met ‘Kopen Zonder Zorgen’
Bij Elst&Co Makelaars begrijpen we dat de aankoop van een woning een grote stap is. Kiezen voor ‘Kopen Zonder Zorgen’ is kiezen voor zekerheid, snelheid en vertrouwen. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek met Martin en ontdek hoe jij met een gerust hart jouw droomhuis kunt kopen!

terug naar overzicht
Benieuwd naar de waarde van jouw huis?
Vraag het ons!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet