Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!
Blog

Jouw woning in de schijnwerpers met onze unieke marketingstrategie

21 augustus 2024
Jouw woning in de schijnwerpers met onze unieke marketingstrategie

Verkoopplannen? Spannend! Er komt namelijk heel wat bij kijken. Daarnaast weet je van tevoren natuurlijk niet hoe lang het duurt om je woning te verkopen, hoe snel en hoeveel kijkers er zullen komen en wat voor biedingen je gaat krijgen. Om jouw huis zo veel mogelijk op te laten vallen bij potentiële kopers, gaan wij een stapje verder met onze marketingstrategie. We begrijpen namelijk dat een ijzersterke presentatie van je woning cruciaal is voor een succesvolle verkoop. Daarom maken wij onder andere gebruik van avondfotografie én krijgt iedere woning een unieke woningwebsite. Zo maken we van jouw huis een echte (online) eyecatcher!

Avondfotografie: meer dan alleen een mooi plaatje
Met avondfotografie creëren wij een sfeerbeeld voor jouw woning dat eruit springt op woningverkoop sites als Funda, maar ook op social media! Avondfotografie geeft dus niet enkel een sfeervolle weergave van je woning, maar is ook een slimme marketingtool. Door deze unieke benadering krijgt jouw woning een onderscheidende uitstraling, wat bijdraagt aan het aantrekken van (meer) kijkers en een snellere verkoop.

Unieke woningwebsite: jouw online brochure
Naast prachtige foto’s krijgt jouw woning bij Elst&co Makelaars een volledig op maat gemaakte woningwebsite. Dit is niet zomaar een extraatje; het is een krachtige tool om jouw woning optimaal te presenteren. Deze website fungeert als een uitgebreide online brochure waar alle informatie over de woning te vinden is.

Tijdens de bezichtigingen delen wij kaartjes uit aan de kijkers met daarop de link naar de woningwebsite en een wachtwoord. Op deze manier kunnen geïnteresseerden na de bezichtiging nog eens rustig alle informatie doorlezen en bepaalde documenten downloaden. Dit verhoogt de kans dat ze een bod uitbrengen, omdat ze zich goed geïnformeerd voelen.

Bij Elst&co makelaars zit je goed!
Het verkopen van een huis brengt veel met zich mee. Daarom neemt Elst&co Makelaars al het werk voor je uit handen. Ons doel is om jou maximaal te ontzorgen en een optimaal verkoopresultaat te behalen.

We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we ook een realistische waardebepaling voor je woning verzorgen. Daarna stelt jouw persoonlijke makelaar een verkoopplan op maat voor je samen. Van advies tot eigendomsoverdracht, wij begeleiden je in elke stap van het verkoopproces.

Kortom, bij Elst&co Makelaars ben je verzekerd van een verkoop- en marketingstrategie die verder gaat dan de standaardaanpak. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met de verkoop van jouw woning!

terug naar overzicht
Benieuwd naar de waarde van jouw huis?
Vraag het ons!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet