Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!
Verkocht 7559 ES, Hengelo

Koolwitje 2 ong

Vraagprijs: € 285.000 v.o.n.

Omschrijving

Heb jij een lang gekoesterde wens om jouw eigen droomwoning te realiseren in Hengelo? Die mogelijkheid word je hier geboden, op een kavel van 499 m2 aan Koolwitje 2 in de geliefde woonomgeving Broek-Oost!

Helaas is de uitgifte van kavels in Hengelo vrij beperkt en is het nog maar de vraag of je de kans krijgt om te bouwen, als er weer kavels beschikbaar komen. Daarom is dit een uitgelezen kans om binnen afzienbare tijd zelf te kunnen bouwen!

Gelegen op een hoek, met vrij zicht op openbaar groen, kun je hier je creativiteit kwijt om te bouwen naar eigen wens en inzicht. De kavel is ruim genoeg voor een royaal vrijstaand woonhuis van ca. 200 m2 woonoppervlakte; ideaal voor gezinnen met behoefte aan ruimte.

Als je je meer aangetrokken voelt tot een kant en klaar plaatje kunnen we je ook de plannen van de verkopende partij voorleggen; die heeft namelijk al een prachtig huis laten ontwerpen door Building Design. Dit plan is al getoetst bij de gemeente, waardoor de start van de bouwwerkzaamheden misschien nog sneller in zicht komt. Aan jou de keuze!

De locatie is goed te noemen: aan de rand van deze geliefde en kindvriendelijke woonwijk, met veel openbaar groen rondom de woning en in de directe omgeving, voelt het alsof je “buiten” woont. Het buitengebied is op steenworp afstand gelegen, maar tegelijkertijd zijn wijkvoorzieningen en uitvalswegen in een mum van tijd bereikt en beschik je hier over een heerlijke uitvalsbasis!

Voel jij je aangesproken door deze fraaie plek om te wonen en wil je sparren over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en bel of mail met ons kantoor voor een afspraak; we praten je graag bij, denken graag met je mee over jouw nieuwe thuis!

Aanvaarding: in overleg.

Elst&co Makelaars
074-2501700
info@elstenco.nl
www.elstenco.nl

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees verder Lees minder

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
285.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
bouwgrond
Alle kenmerken

Kenmerken

Foto’s

Wil je dit huis delen?
Benieuwd naar de waarde van jouw huis?
Vraag het ons!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet