Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!
Beschikbaar 7559 RE, Hengelo

Braam 13

Vraagprijs: € 495.000 v.o.n.

Omschrijving

Heb jij een lang gekoesterde wens om jouw eigen droomwoning te realiseren in Hengelo? Die mogelijkheid word je hier geboden, op een kavel van maar liefst 1.204 m2 aan de rand van de wijk Dalmeden.

Helaas is de uitgifte van nieuwe kavels in Hengelo vrij beperkt en is het nog maar de vraag of je de kans krijgt om te bouwen, als er weer nieuwe kavels beschikbaar komen. Daarom is dit een uitgelezen kans om binnen afzienbare tijd zelf te kunnen bouwen!

Gelegen aan het eind van de straat, met uniek, vrij zicht op openbaar groen, kun je hier je creativiteit kwijt om te bouwen naar eigen wens en inzicht. De kavel is ruim genoeg voor een royaal vrijstaand woonhuis van bijvoorbeeld 200-250 m2 woonoppervlakte; ideaal voor gezinnen met behoefte aan ruimte in en rond de woning.

Wil je niet zelf je droomhuis (laten) ontwerpen en voel je je meer aangetrokken tot een kant en klaar plaatje dan kunnen we je ook het ontwerp van de verkopende partij voorleggen; die heeft namelijk al een prachtig huis laten ontwerpen door architect Remon Boomkamp uit Borne. Voor dit bouwplan is reeds een vergunning verkregen, waardoor de start van de bouwwerkzaamheden nog sneller in zicht komt. Aan jou de keuze!

De locatie is subliem te noemen: aan de rand van deze geliefde en kindvriendelijke woonwijk, met fantastisch uitzicht op openbaar groen en veel groen in de directe omgeving voelt het alsof je “buiten” woont. Het buitengebied is op steenworp afstand gelegen, maar tegelijkertijd zijn wijkvoorzieningen en uitvalswegen in een mum van tijd bereikt en beschik je hier over een heerlijke uitvalsbasis!

Voel jij je aangesproken door deze unieke plek en wil je sparren over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en bel of mail met ons kantoor voor een afspraak; we praten je graag bij en denken graag met je mee over jouw nieuwe thuis!

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
– Locatie: Dalmeden;
– Perceeloppervlak: 1.204 m2;
– Geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning;
– Koopsom Vrij op Naam: de koopsom is inclusief het dan geldende tarief overdrachtsbelasting en inclusief de kosten van de leveringsakte;
– Kosten eventuele hypotheekakte voor rekening van koper;
– Indien gewenst inclusief huidig bouwplan en vergunning, eventuele wijzigingen in materiaalkeuzes, indeling en afwerking in overleg mogelijk;
– Vrije keuze aannemer, er is echter reeds een schatting gemaakt van de bouwkosten voor het huidige plan door o.a. Holtkamp Bouw te Bornerbroek en wij brengen je graag in contact.

Lees verder Lees minder

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
495.000
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
bouwgrond
Alle kenmerken

Kenmerken

Foto’s

Plattegronden

Wil je dit huis delen?
Benieuwd naar de waarde van jouw huis?
Vraag het ons!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet