Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!

Leuk dat je meer wilt weten over het verkopen van je woning in Almelo. Het verkopen van je huis kan een spannend proces zijn, maar met een ervaren makelaar aan je zijde kun je vertrouwen op een zorgeloze verkoop; wij staan graag voor je klaar om je te helpen bij al je overwegingen!

Al jarenlang is het team van Elst&co Makelaars actief in Twente, met Almelo als een van onze belangrijke werkgebieden. We hebben een goede kennis van de stad, mede dankzij de succesvolle verkoopopdrachten die we hier de laatste jaren hebben afgerond.

Ons team van makelaars staat klaar om je te helpen bij alle aspecten van de woningmarkt in Almelo. Maarten, een geboren en getogen AlmeloĆ«r, kent de stad als zijn broekzak en geniet zelf van het leven in ‘t Nijrees! Zijn inzicht in de wijken, de mensen en hun behoeften is precies wat je mag verwachten van een ervaren makelaar.

Almelo is een stad met diverse wijken en een gevarieerd karakter. Van de moderne wijken zoals ‘t Nijrees en IndiĆ« tot de charmante en karakteristieke delen van het Rosarium en het centrum. Of het nu gaat om Almelo Noord-Oost, de Windmolenbroek, de Aalderinkshoek of het Kollenveld, wij kennen de stad als geen ander. Een stad die constant in ontwikkeling is, met woningen voor alle lagen van de bevolking en bovenal een warme en gezellige sfeer!

Wij volgen de lokale woningmarkt op de voet. Door dagelijks op de hoogte te blijven van nieuw aanbod en transactieprijzen, kunnen we je uitstekend adviseren bij je verhuisplannen in Almelo.

Met meerdere succesvolle verkopen in Almelo hebben we bewezen resultaten geboekt waar we trots op zijn. We zijn dankbaar voor de positieve reviews van onze klanten en blij dat onze aanpak zo goed wordt ontvangen.

Met Susan en Lars op kantoor kun je erop vertrouwen dat alles rondom de verkoop in goede handen is en dat geen detail aan het toeval wordt overgelaten. Een vlekkeloos proces met een goed resultaat, dat is wat je mag verwachten van ons als specialisten in wonen!

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag vrijblijvend kennis maken en denken met je mee!

Nije Allee 15, Almelo Het contact met Maarten Tuiten hebben wij als prettig ervaren. Goede afspraken, professioneel en altijd goede antwoorden op onze vragen. Mooie website waarin onze woning werd gepresenteerd en daardoor ook snel verkocht.
Benieuwd naar de waarde van jouw huis?
Vraag het ons!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet