Ga naar de inhoud
Uitstekend beoordeeld door onze klanten.
Al jaren een grote speler in Twente!
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar kan!
Blog

De optimale verkooppresentatie

7 augustus 2023
De optimale verkooppresentatie

Het belang van een goede verkooppresentatie

Verkoop je je huis via Elst&co Makelaars in Hengelo, dan ben je verzekerd van een zeer uitgebreid presentatiepakket als we de verkoop starten. Eigenlijk grijpen we alle middelen aan om tot een optimale presentatie te komen!

Foto’s en film
Vanzelfsprekend wordt jouw woning uitgebreid vastgelegd op beeld, zowel met foto’s als met een film. Een kwalitatief goede en uitgebreide fotoserie en film zijn een must om direct de aandacht te trekken van woningzoekers. Na inbegrepen stylingadvies komt de woning zo goed mogelijk tot z’n recht op de foto’s!

Plattegronden en “Poppenhuis”
Goede plattegronden zijn in onze ogen onmisbaar! Hiermee heb je een prettig overzicht van ruimtes, verhoudingen en oriëntatie in de woning. Daarnaast is de maatvoering handig om in te schatten of de ruimtes naar wens zijn, alvorens een bezichtiging te plannen.

Daarnaast maken we het mogelijk een virtuele bezichtiging te doen middels de Houseqube, een soort digitaal poppenhuis! Een hoogwaardige en gedetailleerde weergave zorgt ervoor dat je de woning tot in detail kunt bekijken; thuis vanuit je luie stoel!

De unieke eigen webpagina als digitale brochure
Al geruime tijd maken we voor ieder huis in onze portefeuille een unieke eigen website; een digitale brochure waarop niet alleen de presentatie staat, maar ook alle belangrijke verkoopdocumentatie van de verkoper. Zo zijn belangstellenden volledig geïnformeerd voorafgaand aan de bezichtiging en ten behoeve van het eventueel uitbrengen van een bieding.

LeefTwente en de Funda Blikvanger
Om de presentatie kracht bij te zetten en het bereik te maximaliseren, maken we graag gebruik van het platform LeefTwente. Een regionale website met woningaanbod in Twente, waar men een preview kan zien van gloednieuw aanbod, vaak nog voordat de woningen op Funda staan! LeefTwente is de laatste jaren hard gegroeid en wordt goed bekeken, daarom plaatsen we ook jou huis graag op dit platform.

Tot slot biedt Funda de mogelijkheid om jouw advertentie te vergroten, met 3 foto’s en een pakkende zin. De Blikvanger, zoals deze optie heet, passen wij standaard toe in presentatie van jouw huis. De woning valt hierdoor aanzienlijk meer op dan bij een “gewone” advertentie, hetgeen resulteert in betere zichtbaarheid, meer klikken en meer bezichtigingen.

Met bovenstaande is voor jou duidelijk hoe wij de verkoop van jouw woning voorbereiden en dat we er alles aan doen om het huis optimaal te presenteren; alles om een maximaal verkoopresultaat te behalen!

Benieuwd naar onze visie op de woningmarkt, op jouw huis en de verkoopmogelijkheden ervan? Neem dan contact op met ons kantoor, we komen graag bij je langs!

terug naar overzicht
Benieuwd naar de waarde van jouw huis?
Vraag het ons!
Contactgegevens
Copyright 2024 Elst&co Makelaars Gerealiseerd door: BIG FAT Internet